Förmedling av minnesblad och gåva till fond

Minnesbladet är ett fint sätt att hedra minnet av en avliden och en hälsning till de anhöriga. Vi kan hjälpa dig med att skriva ut minnesbladet och förmedla till minnesstunden eller skicka den till den församling där begravningen äger rum. Man kan också skicka minnesbladet direkt hem till anhöriga.

 

 

Alternativ 1

Ett kostnadsfritt alternativ är att direkt kontakta många insamlingsorganisationer som förmedlar gåvor och minnesblad till olika fonder:

 

Om begravningen är i Haparanda, Karungi, Seskarö, Lappträsk, Kalix eller Luleå kan du be insamlingsorganisationen skicka minnesbladet till adressen:

Katis Begravningsbyrå
Storgatan 83 C
953 31 Haparanda

 

Tänk på att göra det minst 3 vardagar före begravningen så att organisationen hinner få fram den till oss före begravningen.

 

 

Alternativ 2

Du kan beställa minnesblad hos oss via telefon 0922 – 100 60 eller mail haparanda@katis.se, eller genom att besöka vårt kontor på Storgatan 83 C.

Avgiften för utskrift och förmedling av minnesbladet är 50 kr.

Om minnesbladet skall skickas till annan ort eller om du önskar få inbetalningskort hemskickat till dig är kostnaden 50 kr + porto.

Betalningen för gåvan till valfri fond betalar du in själv med ett inbetalningskort som du får av oss eller via Internet med Pg/Bg-nummer.